AdobeStock_284809323.jpeg
Werken bij PressOn
Drukkerij PressOn is een sociale onderneming. Het grootste deel van de drukkerij wordt gerund door jonge mensen, die intensief bezig zijn zich voor te bereiden op een kans op de arbeidsmarkt. Om dit te bereiken biedt PressOn professionele begeleiding op het gebied van arbeidstoeleiding gedurende de tijd dat mensen bij ons werken.
Bij PressOn worden alleen jonge mensen aangenomen, die door een tijdelijke of langdurige beperking nog niet kunnen participeren op de arbeidsmarkt.
Ben je super gemotiveerd om aan je toekomst te werken en heb je daarbij nog wat ondersteuning nodig, ben je in de leeftijd tussen 17 en 27 jaar en lijkt één van de functies hieronder je wat, dan kan je bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek.
 
De functies, die worden aangeboden, zijn onbetaald, maar je doet het niet voor niets. Wij willen je de kans geven om je arbeidsvaardigheden te ontwikkelen. Tijdens het werk kun je je arbeidsvaardigheden ontwikkelen en uitzoeken welke werkzaamheden en werkomgeving het best past bij je persoonlijkheid en je beperking. Aan het einde van het traject wordt er aandacht besteed aan het zoeken naar bedrijven waar jij zou kunnen werken.
Belangrijk is het om te weten dat in onze drukkerij weinig creatieve functies te vervullen zijn. Je hoeft dus niet persé creatief te zijn, wil je bij ons kunnen werken. Voor de creatieve functie binnen PressOn heb je minimaal een afgeronde MBO 4 niveau in de richting van bijvoorbeeld mediavormgeving nodig of vergelijkbare ervaring.
Op dit moment hebben wij geen functie open.
Functies
Vanwege beperkte fysieke ruimte en de regels omtrent Corona zijn er zeer beperkt leerplekken beschikbaar. Op dit moment is alles ingevuld.