AdobeStock_279233837.jpeg
Verbind de punten
en kom tot een creatie

PressOn wordt gerund door jonge mensen, die als geen ander weten hoe creatief je vaak moet zijn om in het leven de puntjes aan elkaar te knopen wil er iets moois ontstaan. Je kunt alleen bij ons werken als je op één of andere manier te maken hebt met een beperking. Wij gaan er vanuit dat als je doof bent nog prima je handen kunt laten wapperen of als je  ADHD hebt goed kan functioneren wanneer we rekening houden met wat je wel en niet kunt. Het klinkt simpel, maar toch is het voor hen niet altijd makkelijk om aan een baan te komen. Het werken in de drukkerij gebruiken zij als springplank om weer een reguliere baan in de samenleving te bemachtigen. Elke print die jij bij PressOn laat maken zal niet alleen een mooi resultaat voor jezelf opleveren. Het biedt ook de mogelijkheid om nog meer re-integratietrajecten voor jonge mensen te creëren. Lees onze blogs als je meer informatie wilt over de re-integratietrajecten van dit en vorig jaar. 

 

Een creatie kan mooi worden, omdat je via de gebruikelijke weg aan de slag gaat. Het wordt mooi, uniek en interessant als je je creativiteit de vrije loopt laat. Niet alleen het eindresultaat zal prachtig zijn, ook de weg er naar toe is leerzaam. Met deze grondgedachte combineert PressOn jou, je ontwerp en onze medewerkers met elkaar.

Een afdruk op textiel kan in onze drukkerij op twee manieren tot stand komen nl.: zeefdruk of transferdruk. Een print kan op meerdere manier gemaakt worden bijvoorbeeld d.m.v. tie dye, tijdens het zelf papier scheppen, pour painting, marmeren of e.d. Het mag gek, leuk, anders of zoals iedereen het heeft.

 

Voor ons is één ding belangrijk: wij willen graag een bijdrage leveren aan wat jij voor ogen hebt. Dit houdt in dat wij graag met je willen samenwerken, face to face en soms via internet. We willen de tijd nemen en feeling krijgen met wat jij mooi vindt. We willen alle voor jou belangrijke punten samen rijgen om het beste eindresultaat tot stand te brengen. Connecting the dots.

Hoe werkt het....
  • Kom naar PressOn met je idee.

  • Wij zullen je uitleggen wat er nodig of mogelijk is om jouw idee tot een eindresultaat te brengen. 

  • Indien je rondneust op de website zie je ook dat je dat er allerlei mogelijkheden zijn om zelf aan de slag te gaan door een workshop te volgen of een tafel bij ons te huren.

  • Vragen kunnen ook gesteld worden door te mailen naar info@press-on.nl of het contactformulier in te vullen.

contact:

nav-button.png
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram