Tafel huren

Kan je al zeefdrukken en wil je dat graag doen, maar hebt je geen zin in al die rommel thuis. Wil je graag op een goedkope manier het logo van je club op shirts drukken. Of is de aanschaf van het zeefdruk materiaal te duur voor de paar keer per jaar dat je wilt zeefdrukken. Geen probleem, want dan kun je bij ons een tafel huren voor het zeefdrukken op textiel. 

Hoe werkt het....

Het werkt eenvoudig.

  • Je belt of mailt naar de drukkerij en vraagt of je een tafel kan huren. Onze medewerker kijkt dan in de agenda wanneer dit mogelijk is.

  • De tafelhuur kost 29,50 voor 3 uur p.p. Door de weeks kan dit 's middags van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

  • De huur is inclusief 2 ramen van a3 formaat. Wij belichten deze ramen voor je met het ontwerp dat je op aanwijzing van onze medewerker aanlevert.

  • Wil je meer ramen, dan kun je dat aangeven. Deze ramen moet je nog wel zelf belichten met je eigen ontwerpen. De ontwerpen voor deze ramen, kan je ook bij ons aanleveren. Wij zullen ze voor je op film zetten. Kosten zijn 7,50 per raam.

  • Je kan je eigen shirts, tassen, schorten, jasjes, broeken e.d. meenemen. 

  • Het is ook mogelijk shirts, tassen, schorten bij ons in de winkel aan te schaffen. Vraag vooraf naar de prijzen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  • Verder benodigdheden zijn in de drukkerij aanwezig. 

Goed om te weten:

Wij zijn een drukkerij waar bijna alles met de hand gemaakt wordt. Als je bij ons een tafel huurt, ga je werken met handgemaakte zelf gespannen houten ramen. De inkt die wij gebruiken is op waterbasis en niet dekkend op donkere shirts. Donkere shirts moet je daardoor eerst voorbedrukken met wit, voordat je een kleur drukt.

Werken met inkt is niet goed voor het milieu. Toch proberen we zoveel mogelijk verspilling en vervuiling tegen te gaan. Wij vinden het fijn als je zo nauwkeurig mogelijk onze regels daaromtrent opvolgt. 

Textiel bedrukken
Workshop zelf papier scheppen
Stickers, posters, raambestickering
Workshop zeefdrukken op textiel
Workshop pouring paint
Show More

contact:

nav-button.png
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram