De stoeikruimelmethode

Waarom

Met kinderen werken is een roeping

En hoe frustrerend is het dan, dat jij als vrijwilliger of professional in de jeugdzorg of onderwijs alles voor het kind wil doen om het goed voor te bereiden op de samenleving en er dan geen geld, tijd en middelen zijn. Het kind wil, de ouders geven toestemming en jij ben er helemaal klaar voor, maar je staat met lege handen. Al 30 jaar werken wij in deze sector en we snappen precies wat je voelt. Je hebt een tool nodig waarbij je op een eenvoudige manier kinderen sociale, cognitieve en motorische vaardigheden kan aanleren, zonder dat het veel geld en middelen kost.

Wat

Drie vliegen in één klap

Dan heb je een tool nodig die 3 componenten bevat:

  1. waarmee jij het kind op een leuke en speelse manier sociale, cognitieve en motorische vaardigheden kan aanleren  bij kinderen in de leeftijdsgroep van 4 t/m 12 jaar én

  2. dat nauwelijks iets kosten en je weinig middelen nodig hebt én

  3. flexibel inzetbaar is.

Stoeikruimels kun je aan alle kinderen geven. Natuurlijk is het dan noodzakelijk het aan de doelgroep aan te passen. Dit is eenvoudig te realiseren.​

Hoe

Euh..? Maar hoe dan?

Lekker sporten en spelen is een van de manieren om kinderen op een leuke en makkelijke manier iets te leren. Het is bewezen dat stil zitten en concentreren niet de enige manier is om iets aan te leren. Veel kinderen hebben juist de behoefte aan beweging om hun hersenpan te stimuleren. De wereld van bewegend leren is daarom voor hun een verademing. Daarnaast zitten kinderen tegenwoordig erg veel en is het gezond om lekker te bewegen. Uiteindelijk zijn lichaam en brein in één kind verenigd en zijn ze het nuttigst als ze samenwerken. Dit kan met de stoeikruimelmethode.

Wat als..

Wat als ik dit kinderen wil bieden?

Dan maak je veel kinderen enorm blij en geef je hun de kans hun vaardigheden uit te breiden of bij te spijkeren, zodat ze zometeen volwaardig mee kunnen doen in de samenleving.

Er zijn twee optie, die apart verkrijgbaar zijn of kunt combineren:

1
2

Je koopt het boek. Met het boek kan je de module bewegend leren opzetten. Er wordt helemaal uitgelegd hoe je het kunt opzetten en in het boek staat de methodiek uitgelegd In het tweede helft van het boek zijn er voor 40 weken lessen uitgeschreven. Kosten 18,50 excl. verzendkosten. In het boek staat een QR code waarmee je toegang hebt tot video's en materiaal dat je kunt gebruiken tijdens de les.

Meld je aan voor de online leeromgeving. Met de cursus kun je niet alleen een de bewegingsles opzetten, maar ook de methode buiten de bewegingsles toepassen. Het is een verdiepingscursus van 12 weken, het boek is gratis (met QR code voor alle materialen), 3 live sessies om vragen te stellen.  En je krijgt het stoeikruimels t-shirt, zodat iedereen kind je herkent. 

Gratis vragenuurtje op woensdag rond 14.15 op de fb pagina van Mojo51 

Daarnaast heeft iedereen toegang tot de wekelijkse live sessies waar we vragen beantwoorden van mensen die als stoeikruimels geven. Deze sessie zijn op woensdag live op de fb van Mojo51 en terug te zien op onze website. Kun je nu al naar kijken.

Wat als je het niet doet

Ja..... wat dan?

Eigenlijk mis je dan een kans voor het kind en voor jezelf. Het boek en de bewegingslessen kosten je nauwelijks geld en middelen. Het enige wat het je kost is energie, maar dat zal het kind ruimschoots aan je terug betalen. De kosten van de cursus zijn inderdaad meer, maar wat je er voor krijgt is het 3 dubbele waard. Je krijgt in 12 weken de kennis, die je het liefst op je opleiding had gehad, maar daar ontbrak. Je krijgt niet alleen theorie, maar ook allerlei praktijk voorbeelden, live sessie waar je ons het hemd van het lijf mag vragen en waar we onze 30 jarige ervaring met je delen. En dat alles doen we zodat de kinderen waar jij mee werkt het beste uit zichzelf kunnen halen.