IMG-20191022-WA0001_edited.jpg
Stickers en posters

Stickers van papier, voor binnen en buitengebruik, voor deuren, ramen of op auto's en motoren. Er zijn veel materialen en nog meer ideeën om reclame te maken of spullen te versieren. Raambestickering kan je professioneel gebruiken om logo's of informatie op ramen te laten zien. Maar vaak maken we ook raamstickers om het naar binnen kijken van langslopende mensen te verminderen.

Bij PressOn kun je kleine aantallen raamstickers en andere soorten stickers laten maken. Er is veel mogelijk en graag bespreken wij het eventueel maatwerk. Er is wel één beperking waar u rekening mee moet houden. Wij hebben niet alle materialen op voorraad, maar kunnen wel bijna alles bestellen én de printer kan tot 48 cm breedte printen. Handig om te weten als je gaat plannen en ontwerpen.

Ook voor posters en flyers geldt dat ze besteld kunnen worden voor allerlei gebruik en in kleine oplages. We kunnen prachtige dingen maken, maar er zijn ook beperkingen. Zo kunnen we op 1 kant drukken en is er geen mogelijkheid tot vouwen, nieten e.d. Daarnaast is het grootste formaat A2.

Hoe werkt het....
Textiel bedrukken
Workshop zelf papier scheppen
Stickers, posters, raambestickering
Workshop zeefdrukken op textiel
Workshop pimp je eigen kleding
Show More
  • Kom met je ontwerp naar de drukkerij

  • Tijdens het gesprek wordt duidelijk welke druktechniek en of materiaal het beste is voor uw ontwerp.  De druktechniek en breedte van de printer bepaald mede in welk format u uw ontwerp naar ons toe moet mailen.  

  • Uiteindelijk wordt de prijs en de leveringstijd bepaald.

  • Indien u akkoord gaat, gaan we aan de slag, zodra alle benodigdheden binnen zijn.

  • Vooraf vragen wij of u de helft van het totaal bedrag wilt betalen. Dit hebben we ingesteld omdat soms mensen hun bestelling niet komen afhalen.

contact:

nav-button.png
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram