AdobeStock_333185174.jpeg

Wij bedrukken nu ook op canvas!

Meer info? Klik hier

AdobeStock_397508400.jpeg

Printwerk

AdobeStock_257535827.jpeg

Webshop

Hands on Deck

Blog

stickers.jpg

Stickers

Cute Girl

Contact

PressOn is een drukkerij, maar dan een beetje anders. Natuurlijk kan er bij ons nog steeds textiel bedrukt worden. Daarnaast vinden wij het supertof om overal waar inkt of verf op gesmeerd kan worden aan te pakken. Experimenteren met verschillende druktechnieken is waar ons hart ligt. 'Fill your life with color' is dan ook het thema van dit jaar. Laten we het leven kleurrijk maken in welke vorm dan ook.

Gewone stickers of stickers als wanddecoratie, als reclame voor ramen of auto. Of een mooi canvas schilderij van je favoriete foto. We ontwerpen logo's, folder of je hele huisstijl. Je hoeft nu niet meer met een saaie tas rond te lopen, want ook die kun je bij ons pimpen. Belangrijk voor ons is, dat het op een eerlijke manier gaat. Het gebruik van inkt en verf is nooit goed voor het milieu, maar er zijn ook natuurlijke en minder belastende soorten te verkrijgen. Over hoe je textiel kan verven met natuurlijk materialen zullen we binnenkort een blog schrijven. Het is mogelijk om bij ons te werken, maar dan alleen geinteresseerd bent in drukwerk en een beperking hebt. Lees hierover meer.

Verder kun je op deze site inspiratie en informatie krijgen over het gebruik van kleuren en hoe je kleur kan gebruiken in je dagelijks leven. Bijv. het pimpen van de trap, kleding, muren, ramen e.d. 

Werken aan deze website kan inhouden, dat nog niet alles even goed werkt. Heb je vragen over diensten die wij leveren, stuur ons dan gerust een mail of vul het contactformulier in. Het emailadres is nog hetzelfde: info@press-on.nl.

 

Natuurlijk zullen we je ook op de hoogte houden via onze blog en posts op instagram, facebook en linkedinn.

Veel plezier, Team PressOn

AdobeStock_279233837.jpeg
Meer van ons zien?
Volg ons op Instagram
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram