AdobeStock_278090594 (1).jpeg

by

PressOn is een drukkerij, maar dan een beetje anders. Natuurlijk kan er bij ons nog steeds textiel bedrukt worden. Wij hebben de drukvormen: zeefdruk en heattransfer in huis. Daarnaast vinden wij het supertof om overal waar inkt of verf op gesmeerd kan worden aan te pakken. Experimenteren met verschillende druktechnieken is waar ons hart ligt. 'Fill your life with color' is dan ook het thema van dit jaar. Laten we het leven kleurrijk maken in welke vorm dan ook. Belangrijk voor ons is, dat het op een eerlijke manier gaat. Het gebruik van inkt en verf is nooit goed voor het milieu, maar er zijn ook natuurlijke en minder belastende soorten te verkrijgen. Over hoe je textiel kan verven met natuurlijk materialen zullen we binnenkort een blog schrijven.

Verder kun je op deze site inspiratie en informatie krijgen over het gebruik van kleuren en hoe je kleur kan gebruiken in je dagelijks leven. Bijv. het pimpen van de trap, kleding, muren, je kapsel, ramen e.d. 

Nu zijn we nog bezig met het vullen van de site, maar op den duur kun je van alles vinden over marmeren, kado papier maken, verpakkingen, zeefdrukken met sjablonen, stempelen, monoprint, papierscheppen, pouring paint, muur- en raamdecoratie, welke kleuren goed bij welke huidskleur passen e.d. Dus als je iets rond kleur en pimpen wil weten, blijf ons dan volgen. Het wordt er alleen maar leuker op.

 

Werken aan deze website kan inhouden, dat nog niet alles even goed werkt. Heb je vragen over diensten die wij leveren, stuur ons dan gerust een mail of vul het contactformulier in. Het emailadres is nog hetzelfde: info@press-on.nl.

 

Natuurlijk zullen we je ook op de hoogte houden via onze blog en posts op instagram, facebook en linkedinn.

Veel plezier, Team PressOn

DSC_0334.JPG

Textiel Bedrukken

Marble

Marmeren

IMG-20200825-WA0008.jpg

Doosje voor jou

Typing on Computer

Blog

AdobeStock_345699179.jpeg

Kleuren & inspiratie

Printed Pink Towel

Textiel verven

20191210_134119 (1).jpg

Pouring paint

Blue Polka Dot Print

Dots

AdobeStock_279233837.jpeg
Meer van ons zien?
Volg ons op Instagram
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram