Jij en jouw muur

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021


Zonder muren geen huis. De nachtmerrie van veel huiseigenaren: 'Je staat in je huis en grote witte oppervlaktes staren je aan en jij moet er wat mee. Heeeellllp!, maar wat? Nou........ dat mag je lekker zelf weten.

Dat klinkt heel makkelijk, maar blijkt in de praktijk erg lastig voor mensen. Je kunt natuurlijk de woonmagazines volgen en doen wat ze zeggen. Prima. Elke jaar is er een andere trend, waardoor je elk jaar je huis een nieuw teintje kunt geven. Het kan ook anders. Creeër in je huis je eigen style. Veel duurzamer, omdat het beter bij je past en uiteindelijk goedkoper, dan elk jaar weer met de mode mee.


Ojee...... een moodboard.... Geen probleem, we hebben ze voor je klaar staan.

Vaak verandert wat je leuk en mooi vindt mee met de levensfase waarin je bent. Om uit te zoeken wat nu bij je past, is het handig om een moodboard maken. Ideeën voor een moodboard kun je op doen op onze pagina kleur&inspiratie. Hier staan allerlei moodboards, die wij hebben verzameld van mensen over de hele wereld. Vanuit daar kun je jouw style verder ontwikkelen. Als je een board hebt gekozen dat bij je past, weet je ook welke sfeer en kleuren je mooi vindt. Om een dergelijke sfeer te maken, kun je op de foto zien welke kleuren de basis vormen en welke de accenten. Dat is belangrijk want scroll je verder naar de andere moodboards, dan zult je merken, dat met de zelfde kleuren in een andere volgorde een totaal andere look-and-feel gecreeërd kan worden. Super leuk om te ontdekken wat kleur kan doen met de sfeer in je huis.


Als de basis kleuren op de muur zitten, kun je het gezellig maken met de accesoires in accent kleuren. Door zo nu en dan de accesoires te verwisselen van kleur veranderd de sfeer in de kamer. Heel handig. Je kunt ook kiezen voor een eye-catcher op de muur. Een prachtig schilderij of een wandkleed. Het is ook heel tof als je een mooie foto hebt of een (zelfgemaakt) schilderij.Laat een tekening van de (klein) kinderen uitvergroten en op een canvas drukken of ontwerp iets prachtigs waarvan je een sticker laat maken en plak het op de muur. Daarnaast zijn er genoeg artiesten te vinden die prachtige muurschildering maken. Er zijn zo veel mogelijkheden om iets persoonlijks van je muren te maken. Niet omdat het moet, maar omdat jij tussen jouw muren leeft en het belangrijk is dat jij je daar prettig voelt.


Mogelijkheden genoeg om je muren een persoonlijk touch te geven. Hieronder ter inspiratie allerlei voorbeelden. De foto's die wij laten zien zijn niet allemaal van ons. Door te klikken kun je zien van wie ze afkomstig zijn, zodat je via hun bronnen weer verder kan zoeken naar goede ideeën.

Weet in ieder geval dat je decoratie materiaal zoals stickers, canvas foto's en sjablonen bij ons kan bestellen.


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven