Knallen in 2021 doen we samen!

Bijgewerkt: jan 14


We hebben er dit jaar weer zin in. Misschien met nog wat coronahobbels, maar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Graag willen wij jullie mee laten profiteren van de vernieuwingen die we tijdens de lockdown hebben doorgevoerd. Hieronder kun je lezen wat we doen. Het bedrukken van textiel is hetzelfde gebleven. Het maken van stickers, bedrukken van canvas en papier zijn erbij gekomen. Wellicht zit er iets bij, dat je kan ondersteunen om het ook voor jou dit jaar succesvol te maken.


Bedrukken van kleding

We bedrukken nog steeds kleding. We gebruiken hiervoor heattransfer en zeefdruk. Het blijft, dat je zelf kleding mag aanleveren en dat je kleding bij ons kunt inkopen. Ook is het nog steeds zo, dat wij goed zijn in kleine aantallen.


Wat veranderd is, is de manier, waarop je de kleding kunt uitzoeken, die wij voor jou bij onze leveranciers inkopen. Je kunt thuis rustig in de catalogus rond snuffelen en kijken wat voor jouw idee het beste past. In de catalogus staat alles over de kleding vermeldt: welke kleuren, hoeveel gram het kledingstuk is, de maten e.d. Tevens staat er een adviesprijs bij voor de enkele stuks. Heb je een grotere bestelling, dan kun je ons een mailtje sturen met de productnummers van de kleding en kunnen wij een offerte op maat maken. Ook is het mogelijk om kleding onbedrukt te kopen.


Wij vinden het leuk als mensen lekker creatief zijn bij het ontwerpen van hun kleding: bijv. logo of tekst op de mouw, op de hood van de hoodie, aan de zijkant van het shirt, achterkant onder ect, ect. Op onze website hebben we voorbeelden van klanten geplaatst, zodat je allerlei inspiratie kunt opdoen. Je kunt ook door ons de opdruk laten ontwerpen. Hiernaast zie je sweaters, polo's en bijpassende caps ontworpen door één van onze medewerkers. Op de pagina 'textiel bedrukken' staat beschreven hoe je kleding bij ons kan laten drukken.


Bedrukken van tassen

Ook het bedrukken van tassen doen we dit jaar weer. In voorgaande jaren werden de normale katoenen/linnen tasjes het meest besteld. Prima betaalbaar en leuk om weg te geven. Maar het kan ook anders. We krijgen steed meer vraag naar duurzame en eco-vriendelijke producten. Vorig jaar zijn we begonnen met tassen aan te bieden, die gemaakt zijn van oude jeans plus gras en hebben deze bedrukt met Pu (een vervanger van leer, dus diervriendelijk) via de heatransfer techniek.

Het soort Pu, dat wij gebruiken, is rekbaar en erg dun, waardoor het een mooi resultaat geeft. Het is in fullcolor te bedrukken en daardoor een goedkopere drukvariant dan fullcolor zeefdruk. Op de pagina 'tassen bedrukken' kun je meer lezen over de mogelijkheden en hoe je de bedrukking kunt regelen.


Stickers

Raamstickers, papieren stickers, muurstickers, stickers voor op de auto, oneway vision (folie) stickers. In 2020 hebben we het allemaal gemaakt. Super leuk en klanten kwamen met de meest leuke ideeën. Wij merken, dat stickers op allerlei manieren worden gebruikt. Als reclame, maar ook voor het maken van scrapbooks of als beloning voor kinderen. We hebben ook ontdekt, dat polymeer stickermateriaal uitermate geschikt is voor eenmalige sjablonen bij gratify of wandschilderingen. Heel handig als je geen tijd hebt om met de hand sjablonen uit te snijden.


In het filmpje hierboven zie wat er zoal mogelijk is. Neem ook eens een kijkje op onze blog over wanddecoratie. Daar vind je allerlei manieren om je muren te decoreren. Muren bestickeren is daar één van. Wil je weten of wij iets op het gebied van stickers voor je kunnen betekenen, stuur dan een mail naar: info@press-on.nl. Je kunt ook eerst even op de site rondneuzen.


Canvas bedrukken