Doosje voor jou, gewoon omdat het kan

Bijgewerkt op: 17 dec. 2020

Als geen ander weten we, dat aandacht voor elkaar in de kleine dingen zit.

We hebben met z'n allen een roerige tijd achter de rug en weten nog niet wat ons nog te wachten staat. Wat was het dan fijn, dat de ander vroeg hoe het met je ging, dat iemand even boodschappen voor je haalde of even op de kinderen paste, door het raam naar je zwaaide of door het plexiglas schreeuwde, dat je wordt gemist. Super lief, vooral als je steeds meer het contact met de omgeving verliest. Ook ondernemers hebben het niet makkelijk. Sommige kunnen nauwelijks hun hoofd boven water houden, maar staan je wel vriendelijk te woord en proberen zo dienstverlenend mogelijk te zijn.


Dat dit voor ons ook geldt, mag duidelijk zijn. We hebben de winkel moeten sluiten, de dagbesteding is stop gezet en we kunnen geen Stoeikruimels meer geven. Toch zijn er altijd mensen geweest, die aan ons gevraagd hebben of het nog lukt en of ze konden helpen.

Gewoon om even te laten weten, dat we aan je denken.

Dit heeft ons op een idee gebracht. Het Doosje voor jou. Ad random sturen wij onze trouwe klanten, maar ook mensen uit onze buurt en ondernemers, het Doosje voor jou. Gewoon om even te laten weten dat we aan je denken.

Het is een veel kleurig doosje gemaakt door PressOn, waar jonge mensen werken, die na een minder goede tijd weer de draad proberen op te pakken. In het doosje zitten kleine zeepjes in de vorm van een hartje. Gewoon speciaal voor jou.Je kunt het doosje zelf houden, maar het ook doorgeven

Het is een doosje met een kleinigheidje er in. Een zeepje, een pepermuntje of een lief briefje.

Je kunt het doosje zelf houden, maar ook doorgeven aan iemand anders die het nodig heeft. Een doosje voor de trouwe klanten, je vrienden, de bruiloftsgasten, babyshower of gewoon als verrassing.Wil je andere ook een doosje voor jou geven, dan kun je het bij ons bestellen. Het lijkt ons geweldig, dat iedereen elkaar een kleine doosje met een wens toestuurt, gewoon omdat het kan en niet moeilijk is.Het doosje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan voorzien worden van een persoonlijke boodschap.Wil je zien naar wie we het doosje al hebben opgestuurd, dan kan dat. Voor meer informatie klik dan op Doosje voor jou.


97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven