Dit moet gedeeld worden....

Bijgewerkt op: 14 jan. 2021

Zelf hadden we het nog nooit gezien, maar het is een ware decoratievorm. Op zoek naar decoratie ideeën voor in huis, kantoor of ergens anders waar je de boel een totaal eigen look wilt geven, kwamen vinyl-art tegen.


Het gaat niet om vinyl als vloerbedekking, maar over de vinyl als lp.

Ware kunstwerken en fancy hebbedingetjes worden ermee gefabriceerd. Allemaal van gerecycled materiaal, vaak zeer creatief en vindingrijk. In het kader van doe het eens anders, dan wat iedereen in de winkel kan kopen, is dit zeker een aanrader.


Voor de meest prachtige werken heb je wat meer oefening nodig. Maar een eenvoudige fruitschaal, boekensteun of een leuke set onderzetters is zo gemaakt. Handig met de kerst inzicht. Met een lp, een warmte bron (bijv. een soldeerbout of heet water) en wat verf kom je al een heel eind. Op het internet staan tal van instructiefilmpjes. Wij vinden de beschrijving van instructables heel handig voor het maken van je eerste klok. www.instructables.com.


Ben je minder handig of wil je het helemaal niet moeilijk maken, dan kun je ook met stickers aan de slag. Stickers op maat kun je bij ons bestellen. Wij kunnen ze printen en in de juiste vorm snijden. Hoe dit kan, kun je lezen op onze site: stickers en muurdecoratie. Kom je er niet uit, stuur dan een mailtje naar info@press-on.nl of vul het contactformulier in.


Voor inspiratie het internet afstruinen is leuk, maar tijdrovend. Misschien is het handiger om bij de onderstaande ideeën te beginnen.