banner_Tekengebied 1.jpg

Beste Lions,

In de gele enveloppe, die je net hebt geopend, zit een "Doosje voor jou". Dit is afgelopen periode de manier geweest om contact te houden met onze zakelijke klanten van de drukkerij en een leuke manier om mensen een hart onder de riem te steken. Voor jullie hebben wij speciaal een doosje gemaakt met het logo van de Lions, omdat we in de loop der tijd een speciale band hebben opgebouwd. 

Wil je meer weten over het project "Doosje voor jou" dan kun dit lezen in de blog. Tevens vind je daar de vouwinstructie voor het doosje.

 

Afgelopen jaar was voor iedereen anders dan anders. Voor ons als stichting was het lastig om onze dienstverlening, zoals wij gewend waren, vol te houden. We hebben de panden van de drukkerij aan de Nieuwstraat moeten sluiten en zijn in het klein verder gegaan aan de 2de Kruisstraat in Deventer. Ook onze stoeikruimels hebben ons al zeer lange tijd moeten missen.

 

Het is voor ons een jaar geweest van loslaten en flink slikken. Deze ontwikkelingen houden in, dat we weer van voor af aan moeten beginnen met minder of geen middelen, maar wel met veel kennis en kunde. De afgelopen tijd is voor ons erg leerzaam geweest.

Aan de andere kant geeft deze periode ook de mogelijkheid om weer op te bouwen. We zijn druk bezig nieuwe producten te ontwikkelen voor de drukkerij en aan het onderzoeken hoe we de trajecten, die we voorheen boden, in de toekomst kunnen financieren. We zien de toekomst positief tegemoet. De beperkte bewegingsvrijheid, die er nu is vanwege COVID-19, geeft ons alle tijd om de koppen bij elkaar te steken en goede ideeën te ontwikkelen. Wij hopen dat jullie ons volgend jaar weer willen steunen. Voor nu willen we jullie fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2021 wensen.

Team PressOn van Mojo51

Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram