1/2
Drukwerk
met
Kansen
Connect
The
Dots
Verbind de punten en kom tot een creatie
Hoe werkt het....

PressOn wordt gerund door jonge mensen, die als geen ander weten hoe creatief je moet zijn om in het leven de puntjes aan elkaar te knopen om er iets moois van te maken. Bij PressOn werken alleen mensen die op één of andere manier een handicap hebben. Wij gaan er vanuit dat als je doof bent nog prima je handen kunt laten wapperen of als je  ADHD hebt prima aan de slag kan als we maar rekening houden met wat je wel en niet kunt. Toch is het niet altijd makkelijk om aan een baan te komen. Het werken in de drukkerij gebruiken zij als springplank om weer een reguliere baan in de samenleving te bemachtigen. De print die jij bij PressOn laat maken zal niet alleen een mooi resultaat voor jezelf opleveren. Het biedt ook de mogelijkheid om nog meer re-integratietrajecten voor jonge mensen te creëren. Wil je meer info over de re-integratietrajecten van vorig jaar. 

 

Een creatie kan mooi worden, omdat je via de gebruikelijke weg aan de slag gaat. Het wordt mooi, uniek en interessant als je je creativiteit de vrije loopt laat. Niet alleen het eindresultaat zal prachtig zijn, ook de weg er naar toe is zeer leerzaam. Met deze grondgedachte combineert PressOn jou, je ontwerp en onze medewerkers met elkaar.

Een print in onze drukkerij kan op vele manieren tot stand komen. Zeef- of transferdruk, tye dye, tijdens het scheppen van papier, pouring paint, marmeren e.d. Op textiel, als sticker, papier, canvas of op een petje. Het mag gek, leuk, anders of zoals iedereen het heeft.

Voor ons is één ding belangrijk: wij willen graag een bijdrage leveren aan wat jij voor ogen hebt. Dit houdt in dat wij graag met je willen samenwerken, face to face en soms via internet. Dat we de tijd nemen en geen haast hebben, zodat we feeling krijgen met wat je voor ogen hebt. We willen graag alle voor jou belangrijke punten samen rijgen om het beste eindresultaat tot stand te brengen.

nav-button.png
  • Kom naar PressOn met uw idee.

  • Wij zullen je uitleggen wat er nodig of mogelijk is om jouw idee tot een eindresultaat te brengen. 

  • Indien je rondneust op de website zie je ook dat je dat er allerlei mogelijkheden zijn om zelf aan de slag te gaan door een workshop te volgen of een tafel bij ons te huren.

  • Vragen kunnen ook gesteld worden door te mailen naar info@press-on.nl of het contactformulier in te vullen.

contact:

nav-button.png
OPENINGSTIJDEN:

ma. t/m do. van 10 tot 16 uur

za. van 13 tot 16 uur

Adres:

Nieuwstraat 51

7411LH Deventer

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Lees ook:
Neem een kijkje in onze galery voor ideeën of om te zien wat andere mensen en bedrijven hebben laten drukken
Textiel
laten
drukken
Stickers,
flyers,
posters en raamdecoratie
Zeefdrukken op
Textiel
meerdaagse workshop
introductie workshop
Zeefdrukken op
Textiel
Pimp je
eigen
kelding
workshop