Colorful Feathers
Eerlijk werk

PressOn is een drukkerij met een beetje meer. Jouw creativiteit is belangrijk voor ons. Wij bedrukken textiel, maken stickers (ook voor ramen, brommers en motoren) en maken posters en flyers. Wij drukken geen zeer grote aantallen, maar vinden het een uitdaging om het net een beetje anders te doen. Kom bij ons binnen met jouw ideeën en kijk samen met één van onze medewerkers wat wij binnen onze mogelijkheden voor je kunnen betekenen. 

PressOn is naast drukkerij een sociale onderneming. PressOn wordt voor het aller grootste deel gerund door mensen die tijdelijk niet terecht kunnen op de arbeidsmarkt. Drukwerk gemaakt door ons biedt mogelijkheden aan deze jonge mensen om zo hun kansen op de arbeidsmarkt weer te pakken. 

Traditioneel handwerk

De drukkers van PressOn kiezen ervoor om op de traditionele manier het zeefdrukwerk tot stand te laten komen. Het maken van de houten ramen, spannen van het gaas, mengen van de kleur en het werkelijk bedrukken van het shirt wordt allemaal door de drukker zelf gedaan. Je krijgt hierdoor meer feeling met het materiaal. Daarnaast wordt de klant meegenomen in het drukproces. Als klant kan je het proces helemaal volgen en, als je dat graag wilt, mag je (onder begeleiding van de drukker) zelf je shirt bedrukken.