AdobeStock_278090594 (1).jpeg

Doosje voor jou

Als geen ander weten we, dat aandacht voor elkaar in de kleine dingen zit. We hebben met z'n allen een roerige tijd achter de rug en weten nog niet wat ons nog te wachten staat. Wat was het dan fijn, dat de ander vroeg hoe het met je ging, dat iemand even boodschappen voor je haalde of even op de kinderen paste, door het raam naar je zwaaide of door het plexiglas schreeuwde, dat je wordt gemist. Super lief, vooral als je steeds meer het contact met de omgeving verliest. Ook ondernemers hebben het niet makkelijk. Sommige kunnen nauwelijks hun hoofd boven water houden, maar staan je wel vriendelijk te woord en proberen zo dienstverlenend mogelijk te zijn.

Dat dit voor ons ook geldt, mag duidelijk zijn. We hebben de winkel moeten sluiten, de dagbesteding is stop gezet en we kunnen geen Stoeikruimels meer geven. Toch zijn er altijd mensen geweest, die aan ons gevraagd hebben of het nog lukt en of ze konden helpen. 

 

Dit heeft ons op een idee gebracht. Het Doosje voor jou. Ad random sturen wij onze trouwe klanten, maar ook mensen uit onze buurt en ondernemers, het Doosje voor jou. Gewoon om even te laten weten dat we aan je denken.

Het is een veel kleurig doosje met het logo van onze drukkerij PressOn, waar jonge mensen werken, die na een minder goede tijd weer de draad proberen op te pakken. In het doosje zitten kleine zeepjes in de vorm van een hartje. Gewoon speciaal voor jou. 

Het is een doosje met een kleinigheidje er in. Een zeepje, een pepermuntje of een lief briefje.

Je kunt het doosje  zelf houden, maar ook doorgeven aan iemand anders die het nodig heeft. Een doosje voor de trouwe klanten, je vrienden, de bruiloftsgasten, babyshower of gewoon als verrassing.

 

Het doosje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan voorzien worden van een persoonlijke boodschap. Het lijkt ons geweldig dat iedereen elkaar een kleine doosje met een wens toestuurt, gewoon, omdat het kan en niet moeilijk is.

 

Wil je daarom meer doosjes bestellen of zien naar wie we het doosje al hebben opgestuurd, dan kan dat. Voor meer informatie klik dan op  Doosje voor jou.

Het doosje is met veel zorg gemaakt door de medewerkers van Stichting Mojo51. www.mojo51.nl

Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram