Collectie ontworpen door Deventer kunstenaar,

street-, sticker en tattoo artisten.

EGBERT.EGD

Martin Geuzendam

Fleur Bekke

K581

ER KUNNEN NU GEEN PRODUCTEN OP DEZE PAGINA WORDEN WEERGEGEVEN.

Het verhaal van de kunstenaar 

EGBERT.EGD is creatief ondernemer. Altijd en overal. Bevlogen en sociaal betrokken. In alles waar hij komt en met wie hij praat ziet hij potentie. Hij is bescheiden, maar enthousiast. Egbert wil mensen in aanraking brengen met de spuitbus, tape-art én streetart.Zijn inspiratie haalt hij uit de dagelijkse dingen op straat en het internet. Een Street artist. 

Martin Geuzendam is een veelzijdig creatief en sociaal dier. Naast illustratiewerk, ontwerpen, karikaturen, etc in opdracht kan je bij zijn onderneming Kikajon terecht voor creatieve cursussen en workshops; “CreActiviteiten”.

Ook maakt hij beeldende kunst; vrij werk, in opdracht of in samen- werking. Van grafiet- tekeningen en schilderingen tot objecten.

Fleur Bekke is kunstenares, en specifieker; ze illustreert. Haar typische stijl is strak, vaak zwart/wit en naar eigen zeggen “simpel en duidelijk”. De Beeldenstormers in de Bergkerk, Artnetworx in Amsterdam, live painting op festivals, muurschilderingen bij particulieren, street-art in de Spijkerboorsteeg en...Fleur is absoluut veelzijdig. 

 

K581 aka Schwarz is grafisch vormgever en kunstenaar met verscheidene publieke kunstwerken in Nederland. Hij is multi-disciplinair in technieken en stijlen, van tradities zoals Kabuko en Irezumi (japans), schilderijen, digitale projecten, design en grafische kunst. Zijn sterkste creatieve kracht is inbeeldingsvermogen.

Collectie ontworpen door Deventer kunstenaar,

street-, sticker en tattoo artisten.

1orRown_edited.jpg

Collectie handgemaakt door drukkers van PressOn.

DSC_0481.JPG

Martha collectie. Kleurrijke prints speciaal gemaakt

voor PressOn.

Natuurlijke grondstoffen om verf te maken en de bijhorende recepten.

Sjablonen voor het maken van muurtekeningen, prints op kleding en allerlei ander spuittechnieken

Voor bedrukte linnen tassen, maar u kunt ook uw eigen ontwerp op de tas laten drukken.