Stickers, posters

Stickers van papier, voor buitengebruik, voor deuren, ramen of op auto's en motoren. Er zijn vele materialen en nog meer ideeën om reclame te maken of spullen te versieren. 

Bij PressOn is het mogelijk om kleine aantallen te laten maken en eventueel maatwerk te bespreken. Er is wel één beperking waar u rekening mee moet houden. Wij hebben niet alle materialen op voorraad, maar kunnen wel bijna alles bestellen én de printer kan tot 48 cm breedte printen. Handig om te weten als u gaat plannen en ontwerpen.

Voor posters en flyers geldt ook dat ze besteld kunnen worden voor allerlei gebruik en in kleine oplages. We kunnen prachtige dingen maken, maar er zijn ook beperkingen. Zo kunnen we op 1 kant drukken en is er geen mogelijkheid tot vouwen, nieten e.d. Daarnaast is het grootste formaat A2.

Hoe werkt het....
  • Kom met je ontwerp naar de drukkerij

  • Tijdens het gesprek wordt duidelijk welke druktechniek en of materiaal het beste is voor uw ontwerp.  De druktechniek en breedte van de printer bepaald mede in welk format u uw ontwerp naar ons toe moet mailen.  

  • Uiteindelijk wordt de prijs en de leveringstijd bepaald.

  • Indien u akkoord gaat, gaan we aan de slag, zodra alle benodigdheden binnen zijn.

  • Vooraf vragen wij of u de helft van het totaal bedrag wilt betalen. Dit hebben we ingesteld omdat soms mensen hun bestelling niet komen afhalen.

contact:

nav-button.png
OPENINGSTIJDEN:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur

za van 13.00 tot 16.00 uur

Adres:

Nieuwstraat 51

7411 LH Deventer

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Lees ook:
Neem een kijkje in onze galerie voor ideeën of om te zien wat andere mensen en bedrijven hebben laten drukken
Zeefdrukken op
Textiel
meerdaagse workshop
introductie workshop
Zeefdrukken op
Textiel
Pimp je
eigen
kelding
workshop