Werken bij PressOn
Functies
Drukkerij PressOn is een sociale onderneming. Het grootste deel van de drukkerij wordt gerund door jonge mensen, die druk bezig zijn zich voor te bereiden om een kans te krijgen op de arbeidsmarkt. Om dit te bereiken biedt PressOn professionele begeleiding op het gebied van arbeidstoeleiding gedurende de tijd die mensen bij ons werken.
Bij PressOn worden dus alleen jonge mensen aangenomen die door een tijdelijke of langdurige beperking nog niet kunnen participeren op de arbeidsmarkt.
Ben je super gemotiveerd om aan je toekomst te werken en heb je daarbij nog wat ondersteuning nodig, ben je in de leeftijd tussen 17 en 27 jaar en lijkt één van de functies hieronder je wat, dan kan je bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek.
De functies die worden aangeboden zijn onbetaalde functies, maar je doet het niet voor niets. Wij willen je de kans geven om je arbeidsvaardigheden te ontwikkelen. En zullen je na een gewenningsperiode de toekomstklas aanbieden. Tijdens het werk kun je werken aan je arbeidsvaardigheden en in de toekomstklas kun je onder begeleiding uitzoeken welke werkzaamheden en werkomgeving het best past bij je persoonlijkheid en je beperking. Tevens wordt er aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste bedrijven, solliciteren en gesprekken voeren.
Lees ook:
Werken bij
PressOn
als
tijdelijke
dagbesteding
Op dit moment zijn alle functies vervuld.