UV inkt maakt het leuker

Bijgewerkt: 23 sep 2020

We zijn vandaag nog nooit zoveel buiten geweest. We trotseerde de kou zonder en met jas, bibberen, regen en wind, maar het was het allemaal waard.

Zelfs de meest verstokte computerfanaat en/of gameverslaafde van onze drukkerij is vandaag even buiten geweest. De oorzaak van deze buitenactiviteit: uv inkt.

Er is niets zo spannend als experimenteren met iets wat je niet ziet, maar er toch is. Het zeefdrukken met UV inkt is daarom zo leuk. Zonder UV licht, dus zonder zonlicht, zie je eigenlijk niet wat je doet. Je maakt de afdruk, ziet niets of niet veel en dan moet je wachten totdat het gedroogd is. Pas als het shirt mee naar buiten wordt genomen, verschijnt het gewenste effect heeft. Hoe krijg je je kind naar buiten? Geef hem/haar een shirt bedrukt met uv-inkt.


Voor een sponsoractie zijn we bezig een mooi ontwerp te maken waarbij we uv inkt willen gebruiken. Nog even geduld dus en zijn de shirts te koop in de webshop. Indien je het onderstaande kindershirt wilt bestellen, kan dat via info@press-on.nl. Levertijd is 5 werkdagen, want het wordt alleen op bestelling gemaakt. Kosten 15 euro.#kledingbedrukken, #textielzeefdruk, #UV, #shirt, #zeefdrukken


48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram