Met iets kleins, iets groots doen

Bijgewerkt: jan 7


Kerst- en/of nieuwjaarskaarten versturen. Elk jaar weer datzelfde gedoe. Die verplichting, al dat werk. Weinig mensen deden het nog. Ff snel een appje met een kerst- of nieuwjaarswens, dan had je er toch aan gedacht. Het schuldgevoel door totaal niets te doen verdween en je kon weer lekker slapen.

Tijdens deze coronaperiode merk je, dat mensen weer meer aandacht voor elkaar hebben en het huis gezellig willen maken. Zelfs in het nieuws hoor je dat men nu al bezig is om het gezellig te maken en massaal kerst inkopen doen. Het mag dus weer......... Jippie.


Wat nou als je met 1 doosje 3 dingen combineert?!

Met de december editie van het kleine doosje voor jou kan je 3 dingen in 1 combineren. Je verstuurt een kerst- of nieuwjaarswens, waarmee iemand het huis of de kerstboom kan versieren én je zet iemand even in het zonnetje. Daarnaast draag je bij aan het project PressOn van Mojo51, waarbij jonge mensen kansen krijgen zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Super handig en heel leuk om te krijgen.Wat is het kerst-/nieuwjaarsdoosje voor jou

De december editie van het doosje voor jou is qua vorm precies hetzelfde als de gebruikelijke doosjes voor jou. Alleen deze kun je versturen als kerstkaart en/of nieuwjaarswens. Wij hebben een aantal doosjes voor je bedrukt, maar je mag natuurlijk ook zelf je wensen opgeven. In elkaar gevouwen kun je het vullen met iets lekkers, iets leuks en/of een wens voor het komende jaar. Standaard wordt het doosje geleverd met 7 pepermuntjes. Samen met de pepermuntjes (of iets lekkers wat je er zelf in doet) kan het doosje plat verstuurd worden in de enveloppe, die we erbij leveren. Je hoeft dan alleen nog maar het adres op de verzendsticker te schrijven en er een postzegel erop te plakken. De ontvanger kan het doosje in elkaar vouwen en het gezellig ergens in het huis zetten, de kerstboom ermee versieren of weer als een kadootje weggeven.


Hoe kom je aan het doosje

De doosjes die wij al bedrukt hebben, kun je in de webshop kopen. Dit kan al vanaf 1 doosje. Wil je een eigen wens of ontwerp op het doosje, schrijf dan een mailtje naar info@press-on.nl, dan leggen wij uit hoe het werkt.3,168 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

  • Facebook
  • Instagram